Anellament d’ocells als estanyols del Mas Margall

Exemple d'un Martí Pescaire, per il·lustrar l'anellament d'ocells als estanyols del Mas Margall. Font: Pixabay.
Avinyonet de Puigventós
Dissabte, 05/02/2022

El Grup Natura IAEDEN - Salvem l’Empordà continua amb els processos d'anellament científic de les diferents espècies d'ocells de la zona.

Al llarg de l'any, es fan diferents sessions d'anellament científic per part del Grup Natura de la IAEDEN - Salvem l’Empordà: una tècnica que s'utilitza per analitzar els diferents ocells salvatges. Es poden estudiar aspectes com la migració, mortalitat, població i comportament alimentari, entre altres, i consisteix a col·locar una petita etiqueta de metall o plàstic, amb un codi numèric identificatiu, a la pota o l'ala de l'animal. En aquest cas, l'anellament es durà a terme el dissabte 5 de febrer, als estanyols del Mas Margall, a la població d'Avinyonet de Puigventós (Alt Empordà).

La sessió s'iniciarà a les 8 h del matí i serà fins a les 12 h del migdia. L'activitat anirà a càrrec de l'ornitòleg Guillem Arrufat. Serà gratuïta, però si es vol participar, cal inscriure's enviant un correu a iaeden@iaeden.cat o trucant al telèfon 972 670 531, ja que les places són limitades. L'objectiu és obtenir dades dels ocells de la zona i poder divulgar a la població la riquesa de la fauna que els envolta.

Data: 

Dissabte 05 febr

Hora: 

08:00

Organitzador: 
Grup Natura de la IAEDEN - Salvem l’Empordà
Correu electrònic de l'organitzador: 
iaeden@iaeden.cat