Cicle de Cinema 'Palestina Batega'

Fragment del cartell oficial del Cicle de Cinema 'Palestina Batega'. Font: Associació Catalana per la Pau.
Dijous, 03/02/2022 fins Dijous, 17/02/2022

En el marc de la campanya 'Palestina Batega', organitzada per l’Associació Catalana per la Pau, arriba la nova edició de la Mostra de Cinema, que passarà per sis poblacions de Catalunya.

Barcelona, Reus, Castellterçol, Sant Just Desvern, Olesa de Montserrat i Sentmenat, són les poblacions que acolliran la nova edició de la Mostra de Cinema 'Palestina Batega', la qual ens porta tres pel·lícules que busquen aconseguir l'objectiu de recordar a la població de Catalunya la realitat palestina i la vulneració de drets que pateix la ciutadania constantment. Es durà a terme del 3 al 17 de febrer, i les diferents sales i horaris on es podran visualitzar els films es concreten al programa d'enguany. L'organitza l’Associació Catalana per la Pau.

La primera pel·lícula que es projectarà s'anomena '3000 nits' i està dirigida per Mai Masri. Basada en fets reals, mostra la història d’una mestra palestina noucasada, detinguda sota falses acusacions, i empresonada en una presó israeliana, on va donar a llum al seu fill. El segon film és 'Fedayin, el combat de Georges Abdallah', dirigida per Vacarme(s) Films. Narra la trajectòria d’un infatigable comunista àrab i combatent per Palestina.

Per últim, la tercera projecció és 'Ibrahim: un destí per definir', dirigida per Lina Al Abed. Parla de la història del seu pare, membre secret del grup Abu Nidal, també conegut com el Consell Revolucionari, una facció militant palestina.

Data: 

Dijous 03 febr

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Associació Catalana per la Pau
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@acpau.org