171a Fira de la Candelera de Molins de Rei

 Font:
Barcelona
Divendres, 28/01/2022 fins Diumenge, 06/02/2022

Torna a celebrar-se la fira durant els dies 4,5 i 6 de febrer a Molins de rei.

La Fira de la Candelera 2022 compta amb una agenda plena d'activitats entre les quals hi ha esmorzars, tast de vins, de música, tallers de granja, exposicions, teatre, conferències empreserials, botifarrades, presentacions, tallers de cuina...tot d'activitats classificades segons els àmbits de cultura, gastronomia, ciutat, empresa i natura.

A part d'oferir activitats que poden gaudir els adults, la fira també compta amb activitats que poden ser d'interès pels joves de la casa, ja siguin nens i nenes o adolescents. Les activitats que destaquen són els tallers de tik tok, de youtube, la ludoteca i l'espai kids que tindrà lloc els dies 5 i 6 de febrer d'11:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00h.

Per a totes aquelles persones que estiguin interessades en seguir la fira i els seus espectacles però no puguin assistir, tindran l'oportunitat de seguir els actes online, ja sigui a través de les plataformes enllaçades a l'agenda per connectar-se o a través dels vídeos penjats a la mateixa web de la Fira en l'apartat d'arxiu de vídeos.

Data: 

Divendres 28 gen

Hora: 

10:00

Organitzador: 
La candelera, Ajuntament de Molins de Rei
Correu electrònic de l'organitzador: 
candelera@molinsderei.cat