Formació per a entitats juvenils

Imatge
Dijous, 10/02/2022
(En línia)

La sessió online 'Tips per sobreviure en el dia a dia de les entitats juvenils' és gratuïta i està oberta a joves membres de totes les entitats juvenils.

Des del CNJC (Consell Nacional de la Joventut de Catalunya), com a plataforma que agrupa bona part de l’associacionisme juvenil català, s'organitza aquesta formació que té com a objectiu principal donar recursos i eines útils a les entitats a nivell de gestió pressupostària, administrativa i organitzativa. Els membres de l'equip de formadores treballaran sobre aquests tres grans blocs però centrant-se en qüestions específiques de cada un d'ells.

Els càrrecs, les preses de decisions, les memòries, els protocols i l'avaluació, són només alguns dels temes que tractaran en el bloc de la gestió organitzativa. Pel que fa a la gestió econòmica, parlaran sobre pressupostes, factures, obtenció d'ingressos públics i privats...i quant a gestió organitzativa, els formadors posaran sobre la taula la Constitució (Acta fundacional, Estatuts), el registre al cens, el NIF, els Certificats digitals i el Reglament de Règim.

La sessió està destinada a totes aquelles persones que són membres d'entitats d'arreu de Catalunya. Per poder assistir, caldrà que primer s'inscriguin a través d'aquest formulari.

Data: 

Dijous 10 febr

Hora: 

19:00

Organitzador: 
CNJC (Consell Nacional de la Joventut de Catalunya)
Correu electrònic de l'organitzador: 
consell@cnjc.cat