Taller en línia: 'Introduction to business and human rights'

Representació d'un termòmetre i productes i medicaments. Font: Pixabay
Dimecres, 16/02/2022
(En línia)

L'ONG Farmamundi organitza una jornada on s'exposaran diferents conceptes i terminologies sobre els drets humans i els reptes del sector farmacèutic.

El proper dimecres 16 de febrer, de 9 h a 12.30 h, se celebra la jornada 'Introduction to business and human rights', una formació establerta en el marc del projecte 'El medicament, un bé estratègic per a la compra pública responsable', de l'ONG Farmamundi i finançat per l'Ajuntament de Barcelona. En aquest taller en línia es posaran sobre la taula diferents temàtiques relacionades amb els reptes del sector farmacèutic i els drets humans: canvis de paradigma i les properes directives europees sobre diligència deguda, per exemple.

També es parlarà dels conceptes i terminologia de Compra Pública Socialment Responsable, i es farà una introducció a l'empresa i els drets humans, un repàs a la legislació internacional i als principis rectors de les Nacions Unides: les obligacions dels estats de complir amb els drets humans i les llibertats fonamentals. Tots aquests fets seran la base del taller, amb el sector farmacèutic en el punt de mira. L'entitat sueca Swedwatch serà la convidada especial i facilitarà les tres hores i mitja de taller.

Per a participar, només cal omplir aquest formulari. El taller s'impartirà en anglès, amb traducció simultània i materials en castellà. Es durà a terme a través de la plataforma Zoom.

Data: 

Dimecres 16 febr

Hora: 

09:00

Organitzador: 
ONG Farmamundi
Correu electrònic de l'organitzador: 
catalunya@farmamundi.org