Formació d'activisme econòmic per col·laborar al Pam a Pam

Formació per a noves activistes
Dilluns, 14/02/2022
(En línia)

El mapa de l'Economia Social i Solidària de Catalunya busca persones que vulguin formar part d'aquest projecte que promou el consum responsable.

La Xarxa d'Economia Solidària (XES) gestiona el projecte Pam a Pam des de l'any 2014, un mapa col·laboratiu que contribueix a la transformació social mostrant a la ciutadania les alternatives d'alimentació, roba, banca i altres sectors econòmics de tot el territori català.

Aquesta eina col·lectiva s'ha convertit en un espai de referència en la visibilitat i articulació de l'Economia Social i Solidària a Catalunya i, alhora, en una comunitat d'aprenentatge que intenta superar la lògica capitalista a través de l'activisme, la formació i la pràctica del consum responsable.

La comunitat és oberta a tothom. Per això, la XES organitza una formació el 14 de febrer de 18.00 h a 20.00 h dirigida a totes aquelles persones que vulguin formar part del projecte com a 'xinxetes', les figures encarregades de buscar iniciatives als pobles i ciutats, entrevistar-les i pujar-les al mapa del web.

Per poder assistir-hi cal inscripció prèvia.

Data: 

Dilluns 14 febr

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Xarxa d'Economia Solidària (XES)
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@xes.cat