Compartir pis 65 anys després

 Font:
Dilluns, 25/04/2022
(En línia)

En aquesta càpsula es donarà a conèixer la Fundació Llars Compartides que ofereix una llar a les persones de 65 anys en endavant que malgrat cobrar una pensió no poden accedir a un habitatge assequible i accessible.

La Fundació Llars Compartides (FLLC) ofereix una llar a les persones de 65 anys en endavant que malgrat cobrar una pensió no poden accedir a un habitatge assequible i accessible perquè no tenen suficients diners per pagar el lloguer d'un pis.

L'objectiu de la Fundació és acabar amb els problemes d'habitatge i soledat de la gent gran amb pocs recursos. Treballen per dignificar l'envelliment de les persones grans amb rendes baixes i millorar la seva qualitat de vida a través de la convivència en una llar compartida.

Què vol aconseguir la Fundació:

  • Constituir i mantenir llars compartides adients per a les persones grans interessades en aquesta alternativa d’habitatge permanent.
  • Afavorir l’autonomia personal de les persones grans en un entorn compartit, possibilitant un envelliment digne.
  • Sensibilitzar la ciutadania respecte als reptes que planteja l'envelliment al nostre entorn.

En aquesta Càpsula a càrrec de Leticia Blanco i Gala Larxé es presentaran la missió, la visió i els valors de la Fundació, es donarà a conèixer el recurs a totes les persones interessades i es resoldran dubtes com ara com arriben les sol·licituds, quina mena de persones poden accedir al recurs de cohabitatge, etc.

Leticia Blanco García és treballadora social amb estudis de Màster en Dones, Gènere i Ciutadania, amb experiència com a integradora laboral i gent gran des de 2020. És també cofundadora del projecte socioeducatiu Diver-Gen(t). Gala Larxé Nieto és educadora social amb experiència professional amb infància en risc i gent gran. Des del 2016, forma part de FLLC i des del 2021 ho fa com a educadora de reforç escolar.

Data: 

Dilluns 25 abr

Hora: 

18:30

Organitzador: 
CEESC
Correu electrònic de l'organitzador: 
projectes@ceesc.cat