XXV Festa Carnaval de Montilivi

Imatge principal de difusió per a la XXV Festa Carnaval de Montilivi. Font: Ajuntament de Girona.
Girona
Dissabte, 05/03/2022

Arriba l'època dels carnavals i, amb ella, la celebració d'una nova edició del Carnaval de Montilivi de Girona, organitzat per l'associació de veïns del barri.

El Carnaval és una de les festivitats més divertides de l'any, en un ambient de disbauxa, germanor i tradició pagana que celebra l'arribada de la primavera, i que té com a protagonista les festes populars i les disfresses. Amb les últimes setmanes de febrer i el principi del mes de març, es dona el tret de sortida a l'època de celebració d'aquesta festivitat: l'Associació de Veïns del barri de Montilivi, a Girona, ja engega els motors per celebrar la vint-i-cinquena edició del seu Carnaval.

El dissabte 5 de març, a partir de les 10 h del matí, a la Plaça Claudi Girbal, comença el Carnestoltes del barri, una festa que se celebra al carrer i que s'obre a tota la ciutat. Hi col·laboren l'Associació de Famílies de les escoles Pericot, Pla i l'Olivera. Al llarg del dia es duran a terme diverses activitats, com la gran rua pels carrers del barri, una passejada segura per a totes les participants i el públic i, tot seguit, el concurs de disfresses -individual i de comparsa-. A més, s'organitza un gran ball popular i una xocolatada per a totes les persones inscrites, amb motiu de germanor.

Data: 

Dissabte 05 març

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Associació de Veïns de Montilivi
Correu electrònic de l'organitzador: 
amontilivi@gmail.com