Taller virtual per protegir la informació en línia

Com podem protegir la nostra informació en línia?
Dijous, 03/03/2022
(En línia)

Protection International i el Centre de Recursos en Drets Humans ofereixen una formació per pal·liar els riscos de la comunicació en l'àmbit digital.

El Centre de Recursos en Drets Humans, que treballa per la prevenció, el respecte i la protecció dels drets humans a la ciutat sota els principis d'igualtat i no-discriminació, organitza un taller virtual dirigit a entitats socials el dia 3 de març, de 15.00 h a 18.00 h (amb una pausa de 15 minuts).

A través d'aquesta formació es mostrarà com aplicar eines bàsiques de comunicació segura a les entitats i com identificar els riscos als quals estan exposades la informació i la comunicació en l'àmbit digital.

La ONG internacional especialitzada en estratègies de protecció i eines per gestionar la seguetat de persones defensores de drets humans, anomenada Protection International, serà l'encarregada d'ensenyar aquestes tècniques a les persones assistents.

Per poder assistir-hi cal inscripció prèvia a través del correu inscripcions.crdh@bcn.cat, indicant com el contingut de la sessió pot impactar en la feina de l'entitat interessada.

Data: 

Dijous 03 març

Hora: 

15:00

Organitzador: 
Centre de Recursos en Drets Humans
Correu electrònic de l'organitzador: 
crdh@bcn.cat