Jornada de presentació de projectes d’educació i sensibilització ambiental

Imatge d'un bosc en representació de la jornada de presentació de projectes d’educació i sensibilització ambiental. Font: Pixabay
Dimarts, 01/03/2022
(En línia)

Aquest acte telemàtic de presentació exposa els projectes desenvolupats en aquest àmbit mediambiental distribuïts per tot el territori.

El dimarts 1 de març, a les 11.30 h del matí, se celebra la jornada de presentació dels projectes duts a terme en el marc de la convocatòria de subvencions impulsada des del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, uns ajuts econòmics que tenen el principal objectiu d'incentivar i promoure la conservació del patrimoni natural i la biodiversitat del nostre territori. En total es durà a terme la presentació de les vint-i-una entitats del Tercer Sector Ambiental de Catalunya que han rebut aquest finançament.

En aquesta jornada, es coneixeran les accions de les associacions i fundacions del sector mediambiental de Catalunya i se'n descobriran els resultats i l'experiència dels equips. Cal destacar que aquestes actuacions entren en el marc del període 2020 - 2022. L'acte es durà a terme per via telemàtica i per a participar només fa falta omplir el formulari del següent enllaç. Per a consultar el llistat i tota la informació de les entitats beneficiàries i el programa, podeu clicar aquí.

Data: 

Dimarts 01 març

Hora: 

11:30

Organitzador: 
Departament de Medi Ambient i Sostenibilitat
Correu electrònic de l'organitzador: 
mediambient.gencat.cat