Torna la Festa de Sant Medir a Sant Cugat

Imatge de la celebració de la festa de Sant Medir al barri de la Bonanova de Barcelona. Font: Ajuntament de Barcelona.
Sant Cugat del Vallès
Dijous, 03/03/2022 fins Dissabte, 05/03/2022

La tradicional celebració de la festa de Sant Medir se celebra el dijous 3 de març al municipi del Vallès Occidental, després de l'anul·lació de la festivitat de l'any passat.

La cultura popular inunda, un any més, els carrers de la vila de Sant Cugat amb la celebració de la festa de Sant Medir, copatró de la ciutat, els dies 3 i 5 de març. L'entitat Unió Santcugatenca és la que capitaneja l'edició d'enguany, en la qual s'incorporen les novetats de l'exposició 'Sant Medir: identitat i tradició', que es pot visitar al Museu del Monestir fins al diumenge 6 de març i, com a únic acte del dissabte 5 de març, el vermut musical i tast de productes de Collserola, al Pati de la Unió, organitzat per la Unió Santcugatenca.

Pel que fa a la programació i els actes tradicionals, es duran a terme el 3 de març, el dia de Sant Medir. Durant tota la jornada es podrà gaudir del seguici cap a l'ermita on, al voltant d'aquesta, se celebraran les tradicionals ballades, parlaments, actuacions d'entitats populars (geganters, caparrots, bastoners i castellers), cercaviles i la xocolatada popular, entre altres actes de celebració tradicionals. Cal destacar que, enguany, la cercavila no sortirà de la plaça de l'Octavià, sinó que serà des de la mateixa seu de La Unió, situada al carrer d'Anselm Clavé.

Data: 

Dijous 03 març

Hora: 

08:30

Organitzador: 
Ajuntament de Sant Cugat i la Unió Santcugatenca
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@teatrelaunio.cat