Webinar 'Veus de VIHda' del Comitè 1r de Desembre

Imatge del cartell oficial del seminari en línia anual 'Veus de VIHda'. Font: Comitè 1r de Desembre
Dimarts, 01/03/2022
(En línia)

En motiu del Dia de la Zero Discriminació, l'1 de març, el Comitè 1r de Desembre organitza un seminari en línia que presenta l'experiència de testimonis que pateixen VIH.

Encara avui dia, persones que pateixen el virus del VIH han de viure situacions discriminatòries i d'estigma, un fet totalment deplorable. Entitats com el Comitè 1r de Desembre treballen per crear una comunitat de suport, d'empoderament i de creació de polítiques i mesures per fer front a aquestes situacions de discriminació i estigma, i erradicar-les. Cada any, amb motiu del Dia de la Discriminació Zero, l'1 de març, organitzen un seminari en línia amb l'objectiu de compartir reflexions, idees, propostes i reivindicacions per erradicar aquestes situacions marginals.

És l'anomenat webinar 'Veus de VIHda', on quatre testimonis amb VIH expliquen les seves vivències discriminatòries que encara pateixen o han patit. Se celebra el mencionat dimarts 1 de març, de 17 h a 18.30 h, en una retransmissió a través del seu canal de YouTube. Gràcies a les reflexions d'aquests testimonis d'èxit, es pretén posar en valor el suport mutu i els serveis d'atenció que ofereixen les entitats i la comunitat. L'assistència és gratuïta i no fa falta cap inscripció prèvia.

Data: 

Dimarts 01 març

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Comitè 1r de Desembre
Correu electrònic de l'organitzador: 
coordinacio@comite1desembre.org