VIII Trobada Internacional sobre Governança Democràtica de Ciutats i Regions

Mapa d'Europa en representació de la VIII Trobada Internacional sobre Governança Democràtica de Ciutats i Regions. Font: Pixabay
Barcelona
Dimarts, 01/03/2022 fins Dimecres, 02/03/2022

L'Associació Àfrica-Amèrica-Europa de regions i ciutats (AERYC) presenta la vuitena jornada internacional, enguany centrada en la societat civil davant l'estat i el mercat.

Els dies 1 i 2 de març, el Palau Macaya de Barcelona acull les jornades sobre societat civil, estat i mercat, organitzades per l'Associació Àfrica-Amèrica-Europa de regions i ciutats (AERYC) amb l'objectiu d'aconseguir un futur més humà per a les ciutats del món basat en la confiança, la col·laboració i la convivència. Dos dies que presentaran un seguit de debats, xerrades i conferències, de la mà de persones expertes, en les quals es parlarà, en un format presencial i telemàtic, de les vies a seguir perquè la societat civil i la democràcia funcionin.

El primer dia, es posarà el punt de mira en la situació actual de les zones i països del Mediterrani i d'Amèrica Llatina. El segon dia, en una acció més participativa, s'identificaran els principals reptes i alternatives plantejades per a les ciutats de Catalunya. Tot el programa es pot consultar en aquest enllaç. Per a inscriure's, cal omplir el següent formulari.

Data: 

Dimarts 01 març

Hora: 

16:00

Organitzador: 
Associació Àfrica-Amèrica-Europa de regions i ciutats (AERYC)
Correu electrònic de l'organitzador: 
secretariatecnica@aeryc.org