Trobada virtual: “No deixis el futur a les seves mans”

Trobada virtual: no deixis el futur a les seves mans
Dijous, 03/03/2022
(En línia)

La Comunitat virtual 'Activa’t per la Justícia ambiental' proposa un altre espai de debat sobre els reptes globals relacionats amb l’emergència climàtica.

En el marc del programa Biblioteques Sense Fronteres, el dia 3 de març a les 19.00 h es realitzarà un acte per parlar sobre com defensar la vida davant les problemàtiques ecològiques i socials que travessa el planeta actualment. Organitzat per la Generalitat de Catalunya i l'Associació Entrepobles, aquest taller virtual oferirà diferents diàlegs, reflexions i propostes durant una hora, enfocades a l'enfortiment de la cooperació solidària davant la crisi civilitzatòria global.

Les convidades parlaran de com podem organitzar-nos per dur a terme les transformacions que exigeix la cura de la vida natural i humana, amb equitat entre les diferents persones i pobles del món. Alhora, compartiran projectes transformadors reals i abordaran temes com l'emergència ecosocial actual, el consumisme, l'extractivisme, la insostenibilitat i la desigualtat del sistema capitalista, patriarcal i colonial.

Per assistir-hi cal inscripció prèvia.

Data: 

Dijous 03 març

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Associació Entrepobles
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@entrepueblos.org