Programa d'educació ambiental: la Festa de l'Arbre

Copes dels arbres formant el sostre d'un bosc, per representar la Festa de l'Arbre. Font: Llicència CC Pexels
Torredembarra
Dissabte, 05/03/2022

L'entitat ambiental La Sínia organitza la Festa de l'Arbre, una activitat per plantar diferents arbres i arbustos al parc de Cal Llovet de Torredembarra.

El dissabte 5 de març, a les 11 h del matí, pots participar en una plantada d'arbres i arbustos al parc de Cal Llovet de Torredembarra, situat just al costat de la Biblioteca Municipal. Una activitat emmarcada en el programa d'educació ambiental de la regidoria de Sostenibilitat de Torredembarra, a càrrec de La Sínia, una entitat ambiental que promou la preservació de la zona territorial del riu Gaià, a Tarragona. Col·laboren, també, Ecologistes en Acció el Camp de Tarragona i el Grup d'Estudi i Protecció dels Ecosistemes Catalans (GEPEC).

L'objectiu principal de la iniciativa, la Festa de l'Arbre, és reactivar i augmentar la biodiversitat de la zona de Torredembarra, per tal de conscienciar al major nombre de persones possible de la cura que requereixen els entorns naturals de la zona i la conservació de la fauna i la flora autòctones. Cal inscriure's prèviament, enviant un correu a: natura@riugaia.cat.

Data: 

Dissabte 05 març

Hora: 

11:00

Organitzador: 
La Sínia
Correu electrònic de l'organitzador: 
natura@riugaia.cat