Col·loqui: 'Dues mirades a les migracions a cada banda de l’estret de Gibraltar'

Imatge
Dijous, 24/03/2022
(En línia)

Reflexionar sobre les polítiques migratòries i les conseqüències que tenen sobre els drets de les persones, són els principals objectius del col·loqui.

La Fundació Pere Tarrés organitza el col·loqui virtual 'Dues mirades a les migracions a cada banda de l’estret de Gibraltar' que tindrà lloc a través de la plataforma Zoom el dia 24 de març a les 12h. L'objectiu és crear un espai per reflexionar sobre les disfuncions de les polítiques migratòries i l’impacte que aquestes tenen sobre els drets de les persones en la construcció de societats democràtiques i cohesionades.

La presentació estarà en mans de Joan Andreu Rocha-Scarpetta, degà de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés. Gemma Pinyol, directora de Polítiques Migratòries i Diversitat a Instrategies, s’encarregarà de fer l’anàlisi crítica juntament amb l’Àlvar Sánchez SJ, director de la Delegació Diocesana de Migracions Nador.

Per conèixer més informació sobre els i les ponents, així com els seus articles i entrevistes, podeu fer clic en aquest enllaç.

Totes aquelles que vulguin assistir, caldrà que s'incriguin prèviament a través d'aquest enllaç.

Data: 

Dijous 24 març

Hora: 

12:00

Organitzador: 
Fundació Pere Tarrés
Correu electrònic de l'organitzador: 
fundacio@peretarres.org