Nits de lluna plena al Pont del Diable

Fotografia de la lluna plena. Font: Llicència CC Pixabay
Tarragona
Divendres, 18/03/2022

L'entitat d'educació ambiental Limonium organitza un cicle de sortides per observar totes les llunes plenes que hi haurà durant el 2022.

Les nits de lluna plena són màgiques. El Parc Ecohistòric de Tarragona, juntament amb l'entitat Limonium, organitzen les sortides 'Nits de Lluna Plena', una oportunitat per descobrir el parc d'una manera diferent, amb la tènue llum que desprèn la lluna. Es visita l’aqüeducte de les Ferreres, els jardins romàntics dels Puig i Valls i l’espai natural de bosc mediterrani que els envolta. La següent nit de lluna plena és la del divendres 18 de març, i se cita als participants a les 20 h del vespre.

A més de la visita pel Parc Ecohistòric, també es duen a terme altres activitats, com la identificació d'alguns animals nocturns, com pot ser el xot o l'enganyapastors, o les aus nocturnes del parc, l’òliba i el siboc. A més, una atmosfera de llegenda envolta el Pont del Diable, monument Patrimoni de la Unesco i visita estrella de la nit. El preu per participar en l'activitat és de deu euros per persona i cal inscriure's fent una trucada al 655 603 021 o enviant un correu electrònic a gerencia@limonium.org.

Data: 

Divendres 18 març

Hora: 

20:00

Organitzador: 
Limonium
Correu electrònic de l'organitzador: 
gerencia@limonium.org