Fira d'entitats de cooperació internacional i voluntariat

Les tres persones orientadores d'estades internacionals de l'Estació Espai Jove. Font: Estació Espai Jove
Girona
Dijous, 24/03/2022

L'Estació Espai Jove acull, un any més, la Fira d'Entitats en la qual es podran conèixer diferents associacions que organitzen estades solidàries, voluntariats i camps de treball.

Adreçada a totes aquelles persones que s'hagin plantejat participar en un voluntariat internacional o una estada solidària, arriba la nova edició de la Fira d'Entitats de cooperació internacional i voluntariat, amb l'objectiu de crear una jornada per apropar aquestes experiències solidàries a les joves. La jornada consistirà en una gran trobada entre les participants i les diferents organitzacions que treballen el voluntariat internacional, i cerquen ampliar el seu equip de voluntàries. Gràcies a l'espai de trobada, es podran compartir experiències, consells i informació.

L'esdeveniment se celebra el dijous 24 de març, de 17 a 20 h, a l'Estació Espai Jove de Girona. Enguany, la Fira d'Entitats comptarà amb una sala ambientada i dinamitzada per estimular el pensament crític a través de les estades de cooperació internacional, i se celebrarà el taller 'Viatge per la consciència', el qual s'organitza en tres sessions (17.30 h, 18.15 h i 19 h).

La jornada és a càrrec de l’Estació Espai Jove i la Coordinadora d’ONG Solidàries de les Comarques Gironines i l’Alt Maresme (CeDRe), l'Associació Azahara i NouSol ONG, entre d’altres entitats. Les inscripcions són gratuïtes i cal omplir el següent formulari.

Data: 

Dijous 24 març

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Estació Espai Jove
Correu electrònic de l'organitzador: 
estacio@ajgirona.cat