Jornada: ‘Dona voluntària en el sector sanitari’

‘Dona voluntària en el sector sanitari’ s'emmarcada en els actes del 8M i homenatjarà les voluntàries lleidatanes Pepita Jové i Marisa Pon. Font: FCVS
Lleida
Dijous, 17/03/2022

Organitzada per la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS), una jornada el 17 de març a la tarda a Lleida repassarà el pes tan important que han tingut les dones en els espais sociosanitaris sobretot en aquests dos anys de pandèmia.

Amb el títol ‘Dona voluntària en el sector sanitari’ i emmarcada en els actes del 8M, Dia Internacional de les Dones, la jornada homenatjarà dues dones voluntàries del sector sanitari: Pepita Jové i Marisa Pon.

La coordinadora de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) a Lleida, Rosa Palau, farà la benvinguda i tot seguit, juntament amb el psicopedagog i professor de la Universitat de Lleida i de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), Francesc Jové, presentaran ‘Pensant Junts’.

L’acte central serà una taula de ponències en la qual Candela Calle Rodriguez, llicenciada en Medicina i Cirurgia, directora general de la Fundació Sant Francesc d’Assís i exdirectora de l’Institut Català d’Oncologia, parlarà de l’empoderament de les dones i el lideratge femení; mentre que Francesc Jové ho farà de la dona en el món del voluntariat. Carme Monsó, diplomada en infermeria, presidenta de FeSalut i vicepresidenta d’AMILL (Associació Ictus Lleida), repassarà alguns aspectes del voluntariat sanitari i social a Lleida.

L’homenatge a les voluntàries Pepita Jové i Marisa Pon, seguit de l’actuació amb guitarra i veu de Lluís Carrera tancaran la jornada.

L’acte se celebrarà en format presencial a la Sala Jaume Magre (C. Bisbe Torres, 2. Lleida). L'entrada és gratuïta i cal fer la inscripció.

Tots els detalls sobre la jornada es poden consultar al web de la Federació Catalana de Voluntariat Social.

Data: 

Dijous 17 març

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Federació Catalana de Voluntariat Social
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@voluntaris.cat