Tallers de creació, desenvolupament i gestió de cooperatives.

Tallers de creació, desenvoluoament i gestió de cooperatives.  Font: Labcoop.
Dimarts, 19/04/2022 fins Diumenge, 25/09/2022
(En línia)

S'explicarà el model cooperativista com a sistema transformador que es basa en els valors socials i s’emmarca en l’economia social i solidària.

Labcoop organitza la setena edició dels 'Tallers de creació, desenvolupament i gestió de cooperatives', una formació formada per 12 mòduls en línia i subvencionats que començarà el 19 d'abril i acabarà el 25 de setembre. Els materials que s'oferiran miraran d'explicar com funcionen les cooperatives, quines són els seus avantatges i quin impacte tenen en la persona, en el grup i en la comunitat. Es proporcionaran eines per aquelles persones que vulguin millorar la gestió i el desenvolupament de la seva cooperativa i presentar elements clau per a la viabilitat i sostenibilitat del projecte.

Els tallers seguiran una metodologia pràctica i aplicada en els que es faran servir exemples reals per a conèixer experiències inspiradores. Es poden cursar els 12 mòduls o completar aquells que més interessin.

Aquelles persones que vulguin més informació poden consultar a la seva web a través d'aquest enllaç i inscriure's fent clic aquí.

Data: 

Dimarts 19 abr

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Labcoop
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@labcoop.coop