L'assignatura pendent: migració, gènere i educació

L'assignatura pendenet: migració, gènere i educació. Font: Fundació Guné.
Barcelona
Dimarts, 12/04/2022

Jornada de presentació del treball de recerca 'Causes de la vulneració i gaudir del dret de les noies d’origen subsaharià a una educació de qualitat i lliure de violència'.

La Fundació Guné organitza la jornada que tindrà lloc el dimarts 12 d’abril de 2022 a les 10h a la seu de la Fede. En aquesta es reflexionarà sobre la migració, el gènere i l'educació a través dels resultats de la recerca 'Causes de la vulneració i gaudir del dret de les noies d’origen subsaharià a una educació de qualitat i lliure de violència' i de l’estudi realitzat pel Centre d’Estudis Africans i Interculturals: 'Dret a una educació de qualitat i lliure de violència a la ciutat de Kolda, Senegal'.

L'acte durarà quatre hores i hi participaran ponents d’altres comunitats com la xinesa, filipina, pakistanesa i marroquina, per parlar sobre l’educació completa i de qualitat a Catalunya. Per a conèixer més a fons els i les ponents que formaran les taules rodones i el programa en detall, es pot consultar el següent enllaç.

Totes aquelles persones que hi vulguin assistir podran fer-ho sense inscripció prèvia i amb entrada gratuïta.

Data: 

Dimarts 12 abr

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Fundació Guné
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@fundaciogune.org