Calçotada reivindicativa pels drets de migrants i refugiades

Cartell oficial de la calçotada reivindicativa, organitzada per la plataforma Stop Mare Mortum. Font: Stop Mare Mortum
Barcelona
Dissabte, 26/03/2022

La plataforma ciutadana Stop Mare Mortum organitza una calçotada en reivindicació de la regularització de les persones migrants.

Cinc-centes mil persones migrants i refugiades encara són pendents de ser regulades, ja que, de moment, viuen de manera irregular. La campanya #ILPRegularización va engegar el mes de febrer del 2022 per tal d'aconseguir una iniciativa legislativa popular la qual té fins al setembre per acumular aquest total de cinc-centes mil firmes. Són diverses les organitzacions que es mobilitzen en la defensa d'aquesta problemàtica, i una d'elles és la plataforma ciutadana Stop Mare Mortum, que ha organitzat una calçotada reivindicativa per recollir signatures.

Se celebra el dissabte 26 de març, a partir de les 12 h, al Mercat de pagès Germanetes de Barcelona. L'esdeveniment començarà amb una taula rodona, anomenada 'Pel dret a migrar i una acollida digna', en la qual participaran membres de la mateixa plataforma, d'Emergència Frontera Sud, de Tanquem els CIES i d'Almas Quemadas. A continuació, s'iniciaran els actes més festius, com concerts i el propi àpat de la calçotada. Es comptarà amb menú vegetarià. Durant la jornada, es podrà visitar l'exposició i taller infantil 'Rostres de la Mediterrània'.

Data: 

Dissabte 26 març

Hora: 

12:00

Organitzador: 
Stop Mare Mortum
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@stopmaremortum.org