17è Festimatge

17è FESTIMATGE
Calella
Dissabte, 02/04/2022 fins Diumenge, 24/04/2022

El festival de la Imatge de Calella tindrà lloc del 2 al 24 d'abril i permetrà veure de forma gratuïta més de 1000 fotografies, 70 curtmetratges i una gala de cinema mut.

El festival que s’ha convertit en referent del format de cinema 9,5mm, celebra el seu centenari. S'oferiran tallers, seminaris, projeccions, fotografies, curtmetratges... situant la ciutat de Calella al mapa internacional de l’audiovisual.

Des de la secció de fotografia, s’han preparat 24 exposicions i dos tallers. L’exposició principal, que s’exposa a l’Ajuntament vell, pertany al japonès Masao Yamamoto i porta per títol 'Small things in silence'. El certamen de fotografia compta també amb la celebració del 46è Trofeu Torretes de Fotografia, en el que les fotografies queden ordenades per temàtiques. Totes les fotos premiades, així com la resta d’exposicions, es poden visitar a la Fàbrica Llobet-Guri o gaudir-les projectades durant l’acte de cloenda o a la web del Festimatge. Pel que fa als curtmetratges, es preveuen 80 curtmetratges seleccionats del 28è Trofeu Torretes de Curtmetratges.

Pel que respecta al cinema, es celebra la 49a edició de la trobada Internacional de Cinema 9,5mm i s’ha preparat una Gala de Cinema Mut que es projectarà en format original 9,5mm amb acompanyament de piano en directe.

La inauguració del festival tindrà lloc a l'auditori Can Saleta el dia 2 d'abril a les 19h però la resta de projeccions, exposicions, conferències, entre d'altres, es celebraran en diferents llocs. Les entrades a les exposicions i projeccions de curtmetratges són d’accés lliure i gratuït. Per conéixer les ubicacions, els actes i les projeccions en més detall, es pot consultar el seu programa a través d'aquest enllaç.

Data: 

Dissabte 02 abr

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Foto-film Calella
Correu electrònic de l'organitzador: 
president@fotofilmcalella.org