ABD presenta el dispositiu Eldcare a la Mobil Week Barcelona

Acostar la tecnologia a les persones grans és l’objectiu de l’acte del dia 1 d’abril de l’Associació Benestar i Desenvolupament (ABD). Font: ABD
Barcelona
Divendres, 01/04/2022

Acostar la tecnologia a les persones grans és l’objectiu de l’acte que fa el dia 1 d’abril l’Associació Benestar i Desenvolupament (ABD) en el marc de l’esdeveniment de la Fundació Mobile World Capital.

Amb el títol ‘Eldcare: innovació social i tecnològica per evitar la bretxa digital i prevenir la solitud no desitjada en les persones grans’, l’Associació Benestar i Desenvolupament (ABD) mostrarà com la tecnologia es pot posar al servei de l’atenció a les persones. L’acte es farà el divendres 1 d’abril a les 10 del matí a la seu d’ABD, al carrer Quevedo, 2 a Barcelona.

La presentació està inclosa en el programa de la Mobile Week 2022, que es fa entre el 28 de març i el 3 d’abril a la ciutat comtal amb el lema ‘On ciutadania i tecnologia connecten' Hi participen una trentena d’entitats, petites empreses i també diferents administracions. Els drets digitals, les habilitats professionals digitals i el paper de l’educació, la cultura, la creativitat i els nous mitjans digitals són els principals temes que protagonitzen la setmana. Set dies per reflexionar amb entitats, administracions i ciutadania sobre el futur digital.

En la presentació d’ABD, l’equip de la Unitat Operativa Sociosanitària de l’entitat mostrarà els usos i aplicacions del dispositiu Eldcare en atenció a les persones grans. Es tracta d'un altaveu intel·ligent que impedeix la solitud i l’aïllament de les persones grans que ha impulsat i creat l'entitat.

La gerent d’ABD, Àngels Guiteras, parlarà de la feina i els objectius de l’entitat, i, tot seguit, Mireia López, que és coordinadora de projectes amb subvenció de la Unitat Operativa Sociosanitària, i Belén Martí, tècnica de la mateixa unitat, presentaran el dispositiu Eldcare.`

Per assistir-hi cap fer la inscripció. Tota la informació es pot trobar al web d’ABD.

Data: 

Divendres 01 abr

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Associació Benestar i Desenvolupament (ABD)
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacion@abd-ong.org