Jornada 'Art contra les Guerres'

Una mostra de grafiti en contra de la guerra com a representació de la jornada 'Art contra les Guerres'. Font: Llicència CC Pixabay
Sant Cugat del Vallès
Diumenge, 03/04/2022

La Universitat Internacional de la Pau organitza un esdeveniment en solidaritat amb Ucraïna, en el qual es mostraran diferents propostes artístiques amb la guerra com a eix principal.

Amb mostra de solidaritat al poble ucraïnès i amb motiu del conflicte bèl·lic actual que inunda Rússia i Ucraïna, la Universitat Internacional de la Pau (Unipau) organitza la jornada 'Art contra la Guerra', un espai en el qual es mostraran diferents propostes artístiques que giren entorn del concepte de 'guerra' per reivindicar les agressions que persones innocents pateixen actualment, i els impactes i les conseqüències que els conflictes tenen sobre la vida de milions de persones, un acte sense humanitat, segons afirmen des d'Unipau.

La Plaça d'Octavà de Sant Cugat del Vallès acull la jornada, celebrada el diumenge 3 d'abril a les 11 h. L'objectiu és mostrar el rebuig a les agressions contra els drets humans i la solidaritat de la societat cap a totes les víctimes de la guerra. Al llarg del matí es coneixeran diverses exposicions d'obres d'art o disciplines artístiques que llençaran un missatge d'esperança i d'acompanyament, però també de lluita. Des d'Unipau, fan una crida a tota la ciutadania a assistir a l'acte i mostrar suport, a més de destacar la importància de passar a l'acció per aturar la violència.

Data: 

Diumenge 03 abr

Hora: 

11:00

Organitzador: 
La Universitat Internacional de la Pau
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio.unipau@​gmail.com