Cicle 'Les causes de l'Arcadi Oliveres'

Retrat de l'economista i activista Arcadi Oliveres. Font: WikimediaCommons
Olot i Girona
Dissabte, 02/04/2022 fins Dissabte, 07/05/2022

Girona i Olot acolliran un seguit d'activitats que tenen com a objectiu principal posar en valor el llegat de l'economista i activista Arcadi Oliveres, quan just fa un any que ens va deixar.

Del dissabte 2 d'abril al dissabte 7 de maig, Olot i Girona celebraran el Cicle 'Les causes de l'Arcadi Oliveres', on s'incidirà en els quatre aspectes principals de la seva lluita i divulgació: l’economia social i les alternatives al capitalisme, la cultura de pau com a principal mètode per a la convivència i la superació dels conflictes, l’ecologia com a gran opció per salvar el planeta, i l’esperança com a motor de canvi i transformació social.

Aquest cicle està organitzat i impulsat per Justícia i Pau Girona, la Coordinadora d’ONG Solidàries i més d'una desena d'entitats solidàries, socials i ecologistes, i s'organitza en memòria del primer aniversari de la seva mort.

Les activitats que es duran a terme són dues taules rodones, sobre economia social i reconstrucció de la pau; dos cinefòrums, en els quals es projectaran els films “Mai no és tan fosc”, un documental sobre la vida de l’Arcadi Oliveres, i "La justa trama", que descobreix la cadena de producció més gran del tèxtil de l’economia solidària al Brasil. També se celebrarà una lectura musicada de textos sobre les causes d'Oliveres i una pedalada reivindicativa, per lluitar per la mobilitat sostenible. Per a consultar el programa, on es detallen els horaris i els espais, clica aquest enllaç.

Data: 

Dissabte 02 abr

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Coordinadora d’ONG Solidàries i més d'una desena d'entitats solidàries, socials i ecologistes
Correu electrònic de l'organitzador: 
solidaries@solidaries.org