Webinar: 'Les temptacions dels orientadors i orientadores'

Webinar: 'Les temptacions dels orientadors i orientadores'. Font: Fundació Pere Tarrés.
Dijous, 07/04/2022
(En línia)

Espai de debat per compartir les possibles temptacions que tenen els i les professionals que es dediquen a la inserció.

La Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés organitza el webinar 'Les temptacions dels orientadors i orientadores' que tindrà lloc el dia 7 d'abril a les 18h a través de la plataforma Zoom. El seminari online té com a objectiu parlar sobre les possibles temptacions que tenen els i les professionals que acompanyen persones.

La presentació estarà a càrrec de Dessirée Garcia, directora del diploma en Orientació i Inserció Laboral i actualment responsable del Programa de Formació i Inserció de Càritas Diocesana de Barcelona. La ponent convidada serà Eulàlia Tort Bodro, orientadora i periodista especialitzada en comunicació, equips i gestió del canvi, experta en metodologies àgils i transformació cultural, qui obrirà l'espai de debat i preguntes per parlar d'aquestes problemàtiques i temptacions amb les professionals que es dediquen a la inserció.

Aquelles persones que vulguin assistir caldrà que s'incriguin prèviament a través d'aquest enllaç. Per a més informació, podeu contactar per correu electrònic o per WhatsApp al 626 061 596.

Data: 

Dijous 07 abr

Hora: 

18:00

Organitzador: 
La Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés
Correu electrònic de l'organitzador: 
infofacultat@peretarres.org