Voluntariat per a la recuperació de cobertes vegetals al Montseny

Exemple d'un tros de coberta vegetal malmesa al parc natural del Montseny. Font: Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny
Sant Esteve de Palautordera
Diumenge, 10/04/2022

Des de la Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny, organitzen diferents jornades de restauració de sòls, per les quals fan una crida de voluntariat.

La Coordinadora per la Salvaguarda del Montseny treballa per conservar i defensar els espais naturals d'aquesta zona de natura de Catalunya, el parc natural del Montseny. El seu funcionament es basa en el treball i la col·laboració de les persones voluntàries i activistes, les quals s'ocupen de defensar les diferents agressions al medi ambient, ja que, actualment, s'estan duent a terme creacions de circuits artificials per a Bicicleta tot terreny (BTT).

El diumenge 10 d'abril, a les 10 h, a la zona de Sant Pere de Vilamajor, s'organitza una actuació per tal de recuperar les cobertes vegetals i restaurar els sòls que han quedat afectats per aquestes construccions de circuits artificials. Des de la Coordinadora per la Salvaguarda del Montseny denuncien les pertorbacions en la reproducció de la fauna i l'erosió i compactació del sòl provocada pel pas de les BTT.

Al llarg dels mesos vinents s'organitzaran més jornades d'actuació, els dies 1 i 15 de maig, 12 i 19 de juny i, en el marc de 'Setmana de la Natura', el 29 de maig i l'1 de juny.

Data: 

Diumenge 10 abr

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Coordinadora per la Salvaguarda del Montseny
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@salvaguardamontseny.cat