Jornada: 'El Centre Català d'Empresa i Drets Humans, una eina pionera'

Imatge representativa d'una reunió d'empresaris. Font: Llicència CC Pixabay
Barcelona
Dijous, 21/04/2022

Amb l'objectiu de posar fi a les vulneracions de les transnacionals, des de lafede.cat s'organitza una jornada per explicar per a què servirà el Centre Català d'Empresa.

La iniciativa de creació del Centre Català d’Empresa i Drets Humans va ser acceptada pel Parlament el mes de febrer de 2022, amb el suport de més de vuit mil entitats i cooperatives de Catalunya. Un ens que pretén erradicar les vulneracions de les transnacionals, com a objectiu principal. Lafede.cat encapçala una trobada, el dijous 21 d'abril, en la qual es vol posar en valor la creació del centre i reflexionar sobre la diligència deguda. Tal com explica lafede.cat, és una iniciativa que s'està debatent a Europa i a l'Estat Espanyol per garantir una acció responsable de les empreses.

La jornada tindrà una durada de matí i de tarda, amb els horaris de 9.30 h a 14 h i de 18 h a 20 h, i se celebrarà al Convent de Sant Agustí de Barcelona. L'esdeveniment compta amb diferents actes i taules rodones, com per exemple 'És útil la diligència deguda per garantir el respecte dels DDHH?', 'Per què és necessari crear el Centre Català?' i 'Com pot ajudar el Centre a les lluites de les organitzacions de la societat civil d’arreu?'.

En els actes participaran diferentes persones expertes, professionals i portaveus de casos reals. És necessari inscriure's prèviament, omplint aquest formulari.

Data: 

Dijous 21 abr

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Lafede.cat
Correu electrònic de l'organitzador: 
informacio@lafede.cat