Seminari en línia: 'La prostitució als audiovisuals'

Logotip oficial del projecte 'Enfoquem en Púrpura'. Font: 'Enfoquem en Púrpura'
Dilluns, 11/04/2022
(En línia)

En el marc del projecte 'Enfoquem en Púrpura', se celebra l'onzè webinar del seu eix formatiu, que versa sobre el tractament del sistema de prostitució en els productes audiovisuals.

En el 30,8% de les pel·lícules espanyoles apareix algun personatge masculí que consumeix prostitució, segons dades de l'estudi 'Mujeres y hombres en el cine español: Una investigación empírica', del 2020. Un comportament que no es critica, sinó que s'hi aplica una mirada comprensiva i benèvola cap a aquests personatges, un acte normalitzat. Així, les dones en situació de prostitució queden invisibilitzades i silenciades, a més de patir estereotips allunyats de la realitat.

El projecte 'Enfoquem En Púrpura', creat per les entitats Metges del Món i Assemblea de Cooperació per la Pau (ACPP), va néixer amb l'objectiu de promoure la igualtat de gènere deconstruint estereotips que trobem als productes audiovisuals. En aquest marc formatiu, el dilluns 11 d'abril, de 17 a 19 h, se celebra el seminari en línia 'La prostitució als audiovisuals', de la mà de Beatriz de Ory, Paula Mauro i Yvette Damas, de Metges del Món, i Andrea Milán, d'ACPP.

L'objectiu és abordar aquesta problemàtica normalitzada en pel·lícules, a través d'una mirada crítica per poder transformar. Per assistir al seminari en línia, cal inscriure's a través d'aquest formulari.

Data: 

Dilluns 11 abr

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Enfoquem en Púrpura
Correu electrònic de l'organitzador: 
catalunya@medicosdelmundo.org