XIV Fira del Món Geganter

Exemple de l'imatgeria festiva de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya. Font: Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya
Tordera
Dissabte, 09/04/2022 fins Diumenge, 10/04/2022

L’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya engega, un any més, la Fira del Món Geganter, una de les seves activitats principals que, enguany, se celebra a Tordera.

Tordera acollirà la catorzena Fira del Món Geganter, celebrada el cap de setmana del 9 i 10 d'abril a diferents espais del municipi del Maresme. És un dels esdeveniments principals i més importants d'aquest món de la imatgeria festiva i de cultura popular de Catalunya. Cada any és l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya (ACGC) qui organitza la festivitat itinerant. La programació d'aquesta edició arriba carregada de conferències, exposicions, tallers i actes al voltant del món geganter.

El tret de sortida és a les 9.30 h del dissabte 9 d'abril, a la Plaça de l'Ajuntament, amb la rebuda dels gegants i la imatgeria festiva de l'ACGC i autoritats.

Al llarg del cap de setmana, el municipi acull esdeveniments i activitats per a tots els públics, com la passejada de la imatgeria de Tordera i ACGC, el ConcertVermut amb el Duet Daura i 'El Bagul de la Música Tradicional', l'espectacle 'El viatge a l’infern d’en Pere Porter' i la passejada dels gegants de Santa Coloma de Farners i Tordera, entre altres. Per consultar la programació completa clica aquest enllaç. Una festivitat amb tradició, que pretén posar en valor la cultura gegantera de Catalunya i transmetre-la a les noves generacions.

Data: 

Dissabte 09 abr

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@firamongeganter.cat