Tretzena Marxa per les Terres del Gaià

Tres persones d'excursió per representar la Tretzena Marxa per les Terres del Gaià. Font: Llicència CC Pixabay
Altafulla
Divendres, 29/04/2022 fins Diumenge, 01/05/2022

Organitzada per l'Associació Terres del Gaià, torna la Marxa d'una manera completament normalitzada, des de Santa Coloma de Queralt fins a Tamarit.

Els dies 29 i 30 d'abril i 1 de maig se celebra la tretzena edició de la Marxa per les Terres del Gaià, una ruta de descoberta que recorre aquest territori per promoure'n el patrimoni natural, cultural i social. L'Associació Terres del Gaià és l'organitzadora d'aquesta gran excursió, que compta amb tres etapes diferents: la primera, de vint-i-sis quilòmetres, és la més llarga, però compta amb un recorregut majoritàriament planer. Les dues etapes restants són de divuit quilòmetres. L'objectiu és anar des de Santa Coloma de Queralt fins a Tamarit.

El principal propòsit d'aquesta marxa a peu pels pobles de les Terres del Gaià és reivindicar la conservació i la protecció del territori i el cabal ecològic del riu. El primer dia, el divendres 29 d'abril, es pujarà amb autocar, que sortirà des d'Altafulla i realitzarà diferents parades per recollir els participants. A Santa Coloma de Queralt se celebrarà un esmorzar.

Pel que fa a la resta de jornades, caldrà que cada participant s'organitzi per arribar al punt de sortida. No es preveu fer nit cap dia de les jornades. Els àpats els ha de portar cada participant, exceptuant el sopar de la jornada final.

Per a qualsevol dubte, l'Associació Terres del Gaià queda a la disposició de totes les persones que hi vulguin participar. Per a inscriure's, cal omplir aquest formulari abans del 25 d'abril. La ruta és apta per a totes les edats, només es demana portar calçat còmode, aigua i tot el que es requereix per a dur a terme una ruta llarga.

Data: 

Divendres 29 abr

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Associació Terres del Gaià
Correu electrònic de l'organitzador: 
terresdelgaia@gmail.com