Cicle de tallers 'Drets en trànsit' sobre migracions i Drets Humans

Imatge d'un camp de refugiats situat al Pakistan per il·lustrar els tallers 'Drets en trànsit'. Font: Llicència CC Pixabay
Cerdanyola del Vallès
Dimecres, 20/04/2022 fins Dimecres, 11/05/2022

Des de la Fundació Autònoma Solidària (FAS) organitza un cicle de set tallers formatius on es presentaran diferents escenaris en els quals tenen lloc fenòmens de desplaçaments humans.

Amb l'objectiu de reflexionar sobre les vulneracions de drets que pateixen les persones migrants, i per analitzar els processos de resistència dels col·lectius que defensen el dret a migrar i rebre asil, la Fundació Autònoma Solidària (FAS) inicia un cicle formatiu de set tallers, anomenat 'Drets en trànsit', en el qual s'abordaran temes com les migracions i els drets humans. Se celebraran cada dilluns i dimecres, des del 20 d'abril fins a l'11 de maig, de 15 h a 18 h, al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Els tallers estan dirigits a persones que formen part de la comunitat universitària, i hi ha la possibilitat que es reconeguin fins a dos crèdits acadèmics. Són cinquanta hores de formació en total, entre treball autònom i les sessions presencials. La dinamització dels tallers consistirà a presentar diferents escenaris geogràfics on ocorren desplaçaments de persones. Cada sessió comptarà amb la participació d'una ponent experta en la temàtica concreta.

Per inscriure's, cal omplir aquest formulari. Si vols consultar el programa i l'avaluació, clica aquest enllaç. El cicle de tallers compta amb el suport de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i la Generalitat de Catalunya.

Data: 

Dimecres 20 abr

Hora: 

15:00

Organitzador: 
Fundació Autònoma Solidària
Correu electrònic de l'organitzador: 
fas.cooperacio@uab.cat