Cicle d’ecofeminismes: resistències territorialitzades i drets col·lectius

Fotografia oficial de l'esdeveniment 'Cicle d’ecofeminismes: resistències territorialitzades i drets col·lectius'. Font: Observatori del Deute en la Globalització
Barcelona
Dimecres, 04/05/2022

L'Observatori del Deute en la Globalització i el Servei Civil Internacional de Catalunya organitzen un cicle on s'abordaran diferents qüestions des d'una perspectiva ecofeminista.

Amb l'objectiu de tractar qüestions sobre resistències i defensa dels drets col·lectius, des d'un punt de vista ecofeminista, arriba el 'Cicle d’ecofeminismes: resistències territorialitzades i drets col·lectius', la primera de tres sessions, on es parlarà de la introducció als ecofeminismes i al diàleg entre resistències rurals i urbanes. L'organització de les jornades està formada per l'Observatori del Deute en la Globalització i el Servei Civil Internacional (SCI).

Se celebra el dimecres 4 de maig, de 18.30 a 20.30 h, a La Vaqueria de l'SCI, a Barcelona. En aquesta primera sessió, participaran les següents ponents: Blanca Bayas, de l'Observatori del Deute en la Globalització i Acció Ecofeminista, i Martina Marcet, de Ramaderes de Catalunya. La dinamitzadora serà Sara Palomar, del grup Justícia Climàtica de l’SCI. Per participar cal inscripció prèvia, enviant un correu a info@scicat.org. Els pròxims dimecres 11 i 18 de maig se celebraran la segona i la tercera sessió.

Data: 

Dimecres 04 Maig

Hora: 

18:30

Organitzador: 
L'Observatori del Deute en la Globalització i el Servei Civil Internacional
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@scicat.org.