Seminari en línia: 'On són les lesbianes, bisexuals i trans a l’Agenda 2030?'

Manifestació en suport als drets del col·lectiu LGTBIQ+ a la ciutat de Barcelona. Font: Llicència CC Pixabay.
Dilluns, 25/04/2022 fins Dimecres, 27/04/2022
(En línia)

L'associació Cooperacció organitza l'esdeveniment amb l'objectiu d'intercanviar experiències, des d’una perspectiva feminista, amb activistes LTB+ d’El Salvador, Colòmbia i Espanya.

El dilluns 25 i el dimecres 27 d'abril se celebren les dues sessions amb les quals compta el seminari en línia 'On són les lesbianes, bisexuals i trans a l’Agenda 2030?', a través de la plataforma Zoom, de 17 a 20 h. Organitzat per l'associació feminista de cooperació internacional Cooperacció, l'objectiu del seminari és generar un espai de debat, diàleg i anàlisi crítica sobre les vulneracions i violències a les persones lesbianes, bisexuals i trans. També es posarà sobre la taula el tractament dels drets sexuals i reproductius de les persones del col·lectiu.

L'intercanvi d'experiències i reflexions serà en el marc de l’Agenda 2030 i en un context sociopolític global d’avenç dels fonamentalismes antidrets, segons plasmen des de Cooperacció. Al seminari participaran activistes LTB+ d’El Salvador, Colòmbia i Espanya. El primer panell, celebrat el dilluns 25 d'abril, s'anomena 'Reivindicacions de les lesbianes, bisexuals i trans per al compliment dels nostres Drets Sexuals i Reproductius'. El segon, organitzat el dimecres 27 d'abril, és 'Violències masclistes a l’espai públic i familiar envers les lesbianes, bisexuals i trans'.

Per a inscriure's, és necessari omplir aquest formulari.

Data: 

Dilluns 25 abr

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Cooperacció
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@cooperaccio.org