Cicle de Comunicació: 'Com millorar l’estratègia de xarxes socials de la teva entitat'

La formació de la Federació Catalana de Voluntariat Social posa la mirada en el màrqueting i la comunicació digital. Font: FCVS
Dijous, 28/04/2022
(En línia)

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) ha programat la segona sessió del Cicle de Comunicació Social el 28 d’abril i està dedicada a fer un bon ús de les xarxes socials des de les entitats.

Amb el títol ‘Com millorar l’estratègia de xarxes socials de la teva entitat’, la formació posa la mirada en el màrqueting i la comunicació digital i es concentrarà sobretot en l’estratègia que poden utilitzar les entitats per treure un bon rendiment de la seva presència digital. La sessió serà virtual i es farà el 28 d’abril a les 10h.

El Cicle de Comunicació Social de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) va néixer el 2020, en plena pandèmia de la Covid-19, i celebra ara la tercera edició. La primera sessió del 2022 es va dedicar a analitzar diferents eines per millorar la captació de fons.

Aquesta segona formació centrarà els continguts en el màrqueting i la comunicació digital: s’abordaran les característiques i potencialitats de les diferents xarxes socials i a partir de tot aquest coneixement de les eines i de saber les necessitats de cada entitat es veurà com es pot elaborar una estratègia per tal de millorar la presència digital. També es veuran exemples de campanyes d’èxit i s’aprendrà a crear dissenys atractius a través del programa Canva per tal d’assolir un major impacte de les accions comunicatives.

La sessió anirà a càrrec de l’agència de comunicació cooperativa L’Apòstrof. Concretament serà Àngela Nicolotti, comunicadora graduada en Periodisme i Humanitats per la Universitat Pompeu Fabra, qui la impartirà.

La formació té un preu de cinc euros per a les entitats federades i deu euros per a les no federades. El preu inclou el material que es compartirà i també el vídeo de la sessió.

Cal fer la inscripció i tots els detalls es poden consultar al web de la FCVS.

Data: 

Dijous 28 abr

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Federació Catalana de Voluntariat Social
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@voluntaris.cat