Jornada a la UAB per conèixer l'ApS universitari

Jornada a la UAB per conèixer l'ApS universitari
Barcelona
Dimecres, 04/05/2022

El dimecres 4 de maig tindrà lloc la III Jornada ApS per conèixer la metodologia d’Aprenentatge Servei en l’àmbit universitari a través de diverses activitats.

L’acte, organitzat per la Fundació Autònoma Solidària, l’Oficina ApS de la UAB i amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, tindrà lloc a la Universitat Autònoma de Barcelona, concretament a la Sala de Graus de la Facultat de Ciències i Biociències.

Les activitats proposades es desenvoluparan al llarg de tot el matí, omplint la franja de 9:30h a 15:00h amb la finalitat d’oferir eines i aplicacions per posar aquesta metodologia en pràctica.

La inauguració estarà en mans de Roser Batlle, pedagoga i experta en aprenentatge i servei. En acabat, es durà a terme l’entrega de premis als millors TFG amb la finalitat de donar a conèixer a través de cada autor, com ha enriquit la seva mirada professional el fet d’haver realitzat el TFG des d’una perspectiva d’ApS.

A continuació, de 11:15h a 13:00h es durà a terme un Speed Dating, una dinàmica participativa adreçada a professorat de la UAB i membres d’entitats socials, ambientals i administracions per tal que totes les persones participants puguin parlar entre totes compartint dubtes i experiències.

A més, durant tota la jornada estarà disponible un punt d’informació de l’ApS, per resoldre qualsevol dubte o qüestió sobre aquesta metodologia.

Per últim, a la Plaça del Rellotge, a l’exterior de la facultat, les persones assistents podran gaudir d’un pica-pica final i passejar-se una estona per la fira d’entitats.

Aquelles persones interessades a assistir, caldrà que s’inscriguin prèviament a través d’aquest enllaç.

Data: 

Dimecres 04 Maig

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Fundació Autònoma Solidària
Correu electrònic de l'organitzador: 
aprenentatge.servei@uab.cat