Conferència: 'Anàlisi de la guerra a Ucraïna: Claus per entendre l’escalada militar: orígens, interessos geopolítics i perspectives'

Conferència: 'Anàlisi de la guerra a Ucraïna: Claus per entendre l’escalada militar: orígens, interessos geopolítics i perspectives'
Barcelona
Dimarts, 10/05/2022

La universitat pretén oferir un espai de comprensió respecte el conflicte armat i fer un repàs de les causes, perspectives i impactes en clau geopolítica de la guerra.

La Universitat Autònoma de Barcelona s'ha sentit responsable de participar a la resolució dels reptes globals, i posar a disposició el seu potencial acadèmic per tal d’oferir eines d’anàlisi crítiques de la realitat internacional. La conferència pretén tractar els diferents temes que comporta la guerra tenint en compte els principals interessos econòmics internacionals.

La ponència estarà en mans de Carlos Taibo, escriptor, editor i professor jubilat de Ciència Política de la Universitat Autònoma de Madrid. Basant-se en les reflexions del seu darrer llibre 'Rusia frente a Ucrania: Imperios, Pueblos, Energía', Taibo analitzarà els elements clau del conflicte armat a Ucraïna.

És una activitat oberta, sense inscripció prèvia.

Data: 

Dimarts 10 Maig

Hora: 

12:00

Organitzador: 
Universitat Autònoma de Barcelona
Correu electrònic de l'organitzador: 
fas.cooperacio@uab.cat