Fira Agroecològica de Collserola 2022

Camp de conreu en representació de la Fira Agroecològica de Collserola. Font: Llicència CC Pixabay.
Barcelona
Diumenge, 08/05/2022

L'Associació Can Pujades de Vallvidrera organitza la Fira Agroecològica de Collserola, amb l'objectiu d'aconseguir un impacte positiu al Parc de Collserola i a l'entorn natural de Barcelona.

El diumenge 8 de maig, de 10 a 15 h, se celebrarà una nova edició de la Fira Agrícola de Collserola de la mà de l'Associació Can Pujades de Vallvidrera. Comptarà amb diferents espais i activitats, com el mercat agroalimentari, planter i llavor, un espai de presentacions i debat, l'exposició d’horts del Parc i la venda i degustació de productes de Collserola. L'objectiu és fomentar un punt de trobada entre les entitats, i projectes agroecològics, que treballen a l'entorn del parc natural de Collserola, per crear xarxa i enfortir les relacions de proximitat.

També es busca promoure la transició agroecològica a Collserola. Durant la celebració de la fira es podrà gaudir d'un ampli ventall d'activitats i es podran visitar paradetes i exposicions, a més de poder tastar productes de proximitat, com són els vins i el porc senglar de Collserola. La Fira se celebra a la Plaça del Centre Cívic de Vallvidrera. Diferents entitats i administracions hi col·laboren com, per exemple Arrandeterra, l'Associació Collserola Pagesa, l'Ajuntament de Barcelona i Ruralitzem.

Data: 

Diumenge 08 Maig

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Associació Can Pujades de Vallvidrera
Correu electrònic de l'organitzador: 
coopcanpujades@gmail.com