Seminari en línia: 'La intencionalitat dels Infants com a Origen del Significat Compartit'

Representació d'una persona que pateix el Trastorn de l’Espectre Autista. Font: Llicència CC Pexels
Divendres, 13/05/2022
(En línia)

El Centre Carrilet, especialitzat a oferir serveis per a persones amb autisme, organitza el primer seminari en línia internacional en el marc del cicle 'Construint ponts per l’autisme'.

El cicle 'Construint ponts per l'autisme' neix amb l'objectiu de visibilitzar treballs pioners sobre l'autisme per poder obrir un espai de reflexió i enllaç. De la mà del Centre Carrilet, arriba el primer seminari en línia del cicle, 'La intencionalitat dels Infants com a Origen del Significat Compartit', el divendres 13 de maig, de 13 a 14.30 h. Una de les finalitats és convidar professionals d'arreu del món que treballen entorn del Trastorn de l’Espectre Autista.

En aquesta ocasió el convidat de la sessió serà el doctor Jonathan Delafield-Butt, professor de neurodesenvolupament infantil i autisme de la Universitat Strathclyde Glasgow, Regne Unit. Aquesta s'organitzarà en tres parts, s'inicia amb la conferència enregistrada del Dr. Delafield-Butt; es continua amb les aplicacions del treball del doctor, a càrrec de les professionals del Centre Carrilet Àngels Morral, terapeuta psicomotriu, i Marina Mestres, psicòloga i fisioterapeuta; i es finalitza amb un torn obert de preguntes.

Per a més informació, consulta aquest enllaç. Per participar, cal inscriure's a través d'aquest formulari i pagar un import de quinze euros.

Data: 

Divendres 13 Maig

Hora: 

13:00

Organitzador: 
Centre Carrilet
Correu electrònic de l'organitzador: 
carrilet@carrilet.org