Webinar: 'Educació emocional en el lleure'

Webinar: 'Educació emocional en el lleure'
Dijous, 16/06/2022
(En línia)

Seminari online en el que s'explicarà com es pot fer un bon acompanyament emocional des d'una mirada empàtica i conscient.

Xarxanet ofereix el webinar ‘Educació emocional en el lleure’, una sessió formativa gratuïta i en línia a través de la plataforma Zoom que tindrà lloc el dia 16 de juny a les 17h. L'objectiu serà donar a conèixer les claus per fer un bon acompanyament emocional, gestionar les emocions i resoldre els conflictes.

El webinar el conduirà Agnès Vallvé, mare de tres fills i mestra de primària des de fa 35 anys, dels quals 5 va ser directora i 4 cap d’estudis. Actualment, treballa a l'Escola l'Univers de Barcelona.

Des de fa 12 anys imparteix formacions, xerrades i tallers d’Educació Emocional per a educadors i educadores: mestres, pares i mares, monitors, escoltes. Al llarg de la sessió facilitarà consells i eines i donarà resposta a totes les preguntes possibles que tinguin les persones assistents.

El webinar s’emmarca en el V Cicle de Webinars posat en marxa per Xarxanet amb l'objectiu de crear espais de debat i aprofundir en temàtiques d’interès per al món de l’associacionisme i el voluntariat català.

Totes les conferències són en directe i les persones assistents poden interactuar i formular preguntes. Cal que aquelles que vulguin assistir s'inscriguin prèviament. Aquelles persones que no tinguin disponibilitat per assistir a algun dels webinars o vulguin visualitzar-los de nou, ho podran fer a través de la web de Xarxanet o via Youtube.

Si teniu qualsevol consulta o voleu més informació, podeu contactar amb Xarxanet a través del correu electrònic.

Data: 

Dijous 16 juny

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Fundació Pere Tarrés
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@xarxanet.org