Curs: 'Com millorar la participació interna de la meva entitat'

Curs: 'Com millorar la participació interna de la meva entitat'
Dimecres, 08/06/2022 fins Dimecres, 26/10/2022
(En línia)

Curs de 40h de durada que pretèn donar les eines per a fomentar la participació interna de les entitats per assolir exitosament la seva missió.

Les entitats sovint es troben amb reptes interns ocasionats per la falta de participació així com a les assemblees o falta de compromís.

D'aquesta manera, el curs promocionat per la Generalitat de Catalunya, i dissenyat i dirigit per Tandem Social en col·laboració amb la Fundació Marianao, vol ajudar a detectar i resoldre aquests i altres problemes de participació amb l’oferiment dels recursos i les tècniques per donar suport a les entitats en el disseny de plans de millora de la participació.

La formació seguirà un model híbrid, ja que les 3 primeres sessions formatives seran virtuals grupals de 2 hores de durada per conèixer eines i exemples de bones praxis. Tot seguit, en un màxim de 4 hores, es farà un acompanyament a cada entitat per concretar el seu pla de millora, el qual pot ser presencial o virtual i finalment, es farà una sessió presencial a Barcelona de 3h de durada per enriquir aquest pla de millora de participació interna.

Per a conèixer la metodologia, el professorat, el programa i el calandari de cada sessió, es pot ampliar la informació fent clic aquí.

Cal saber, que aquelles entitats interessades a participar tenen fins el 20 de maig per inscriure's i cal que participin dues persones com a mínim de cada entitat, de les quals una ha de formar part dels òrgans de govern. Hi ha places limitades per a 30 persones. Aquelles persones que es vulguin inscriure ho poden fer a través d'aquest enllaç.

Data: 

Dimecres 08 juny

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Generalitat de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
evalmaseda@gencat.cat