Obra de teatre musical: 'Cent anys i un dia'

Imatge d'unes persones a punt de gaudir d'una obra de teatre. Font: Llicència CC Pexels
Barcelona
Diumenge, 29/05/2022

L'Orfeó Badaloní l'Ateneu presenta una peça dedicada a la mateixa història de l'entitat cultural, tot mostrant un recorregut en primera persona de la mà de la Julieta.

L'Antonio, el tiet de la Julieta, apunta a la nostra protagonista a l'Orfeó Badaloní, on viurà en primera persona tota la història i el recorregut d'aquesta entitat cultural que va celebrar el seu cent aniversari l'any 2021. La primera dictadura, la segona república, la repressió de la Guerra Civil, la semiclandestina Taula de Cultura i els Jocs Olímpics de Barcelona. Són alguns dels fets històrics que la protagonista narrarà com a membre de l'Orfeó a l'obra teatral '100 anys i un dia'.

Tota aquesta narració estarà acompanyada d'una banda sonora de música cantada, amb peces com La Balanguera, La Santa Espina o El Rossinyol. Es podrà gaudir de l'obra de teatre el diumenge 29 de maig, amb una sessió a les 19 h, que acollirà el Teatre l'Aliança del Poblenou de Barcelona. Un espectacle que plasma la resistència de la cultura catalana davant les adversitats, les repressions i la censura, gràcies a la participació de la ciutadania. Les entrades tenen un preu de cinc euros, i es poden comprar en aquest enllaç.

Aquesta obra de teatre és l'acte central de la celebració del centenari de l'Orfeó Badaloní.

Data: 

Diumenge 29 Maig

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Orfeó Badaloní
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@orfeobadaloni.cat