15a Festa de la Ciència al barri del Raval de Barcelona

Cartell festa de la Ciència. Font: Ajuntament de Barcelona
Barcelona
Dissabte, 28/05/2022 fins Diumenge, 29/05/2022

Els dies 28 i 29 de maig tindrà lloc la 15a Festa de la Ciència amb 200 activitats i més de 150 entitats vinculades a la ciència i la divulgació participants a la Rambla del Raval i a la Plaça Montalban de Barcelona.

Des d'aquest any és una festa descentralitzada i es desenvoluparà en un barri diferent cada any, l'edició de 2022 tindrà lloc al barri del Raval de Barcelona.

Hi haurà una gran participació de les veïnes i de les entitats del barri del Raval gaudint i oferint activitats relacionades amb a ciència i la tecnologia.

També es celebraran 4 dates importants: l’any internacional del vidre, l’any internacional de les ciències bàsiques per al desenvolupament sostenible, el decenni de les ciències oceàniques per al desenvolupament sostenible (2021-2030) i l’any internacional de la pesca i l’aqüicultura artesanals. S'ha promogut l’eliminació dels programes de paper, fent servir la difusió digital per vetllar per la sostenibilitat.

Entre les activitats previstes hi haurà un espai nou dedicat als oceans, tallers, xerrades, portes obertes, etc. Algunes requerèixen inscripció prèvia.

Trobareu els programes de dissabte i diumenge en aquests enllaçs: Dissabte i diumenge.

Data: 

Dissabte 28 Maig

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Ajuntament de Barcelona
Correu electrònic de l'organitzador: 
rdiazm@bcn.cat