#ESRural - L’educació social i l’educació ambiental

 Font:
Urgell
Divendres, 10/06/2022

Tercera jornada del projecte l’Educació Social en entorns rurals del Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC).

L’educació ambiental s'inscriu en una perspectiva de canvi, individual i col·lectiu que comporta un augment del grau de coneixement i de sensibilitat de la societat envers el medi ambient. L'educació ambiental té com a finalitat que la població prengui consciència del medi ambient i s'interessi pels problemes relacionats.

La Jornada #ESRural forma part de l'activitat 'Paisatges de Ponent: una ruta a través de projectes que transformen les comunitats'.

Cerca de projectes

Al CEESC llencen una crida per tal d’identificar projectes d'Educació Social en Educació Ambiental. En coneixeu algun? Coneixeu alguna proposta o projecte d’educació ambiental que condueixi una educadora o un educador social?

Els pots fer arribar a través d'aquest breu formulari fins al 27 de maig! Durant la jornada donaran a conèixer tots els projectes presentats i a una selecció els convidaran perquè expliquin la seva experiència en directe.

Data: 

Divendres 10 juny

Hora: 

18:00

Organitzador: 
CEESC
Correu electrònic de l'organitzador: 
projectes@ceesc.cat