'Mesures d'autoprotecció: com ens podem preparar individualment per a l'arribada d'un incendi?'

Bosc incendiant-se en representació de la jornada tècnica de mesures d'autoprotecció cap a incendis. Font: Llicència CC Pixabay
Sant Celoni
Dijous, 09/06/2022

L'Associació de Propietaris del Montnegre i Corredor organitza una jornada tècnica per informar i sensibilitzar la població sobre la prevenció d'incendis.

El dijous 9 de juny, de 18 h a 20.30 h se celebra una jornada tècnica sobre prevenció d'incendis amb l'objectiu d'informar i sensibilitzar els habitants de la zona del massís Montnegre-Corredor, en el qual hi ha una massa forestal important. L'esdeveniment és a càrrec de l'Associació de Propietaris del Montnegre i Corredor, i s'anomena 'Mesures d'autoprotecció: com ens podem preparar individualment per a l'arribada d'un incendi?'. Se celebra a la sala d’actes de la Rectoria Vella de Sant Celoni.

Vivim en un context de canvi climàtic en el qual els incendis forestals s'han convertit en una major amenaça. A més, l'abandonament rural i l'orografia pròpia d'aquesta zona de Catalunya provoca que els espais oberts siguin reduïts. Les masies i les urbanitzacions tenen un paper molt vulnerable en una situació d'incendi i, amb l'arribada de la calor, el perill cada cop és més elevat. És per aquest motiu que cal donar a conèixer les mesures que es poden prendre individualment per a preparar-se en cas d'incendi. Per a inscriure's, clica aquest enllaç.

A la jornada hi participaran Agents Rurals del Vallès Oriental i membres del Pla de Prevenció d’Incendis Forestals a les Urbanitzacions de la Diputació de Barcelona.

Data: 

Dijous 09 juny

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Associació de Propietaris del Montnegre i Corredor
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@montnegrecorredor.org