Xerrada: 'Quines són les causes de les desigualtats internacionals?'

Fragment del cartell oficial de la xerrada 'Quines són les causes de les desigualtats internacionals?'. Font: Enginyeria Sense Fronteres
Barcelona
Dimarts, 07/06/2022

Enginyeria Sense Fronteres organitza una jornada per donar a conèixer amb més profunditat com treballen a l'entitat i els seus projectes i tasques de justícia global.

'Quines són les causes de les desigualtats internacionals?' 'Quins són els objectius de les nostres campanyes i projectes de cooperació?' 'Com construïm la justícia global a ESF?'. Aquestes són les tres preguntes que llencen des d'Enginyeria Sense Fronteres per presentar la seva propera xerrada, dedicada a aprofundir i donar a conèixer el funcionament de l'entitat i el context en el qual treballa, en projectes de justícia global i en desigualtats i cooperació internacionals.

Aquesta jornada també és una crida d'Enginyeria Sense Fronteres a participar i formar part d'aquesta, i afirmen que no fa falta ser enginyera per a col·laborar-hi. Se celebra el dimarts 7 de juny, a les 18 h, a les mateixes instal·lacions de l'organització, a Barcelona. No és necessària la inscripció prèvia per assistir.

Data: 

Dimarts 07 juny

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Enginyeria Sense Fronteres
Correu electrònic de l'organitzador: 
contacta@esf-cat.org