Ajuda'm a sortir de casa!

Autor/a: 
Josep Villagrasa (FAC)

Ajuda'm a sortir de casa!

Autor/a: 
Josep Villagrasa (FAC)

Resum: 

No és una petició tan desmesurada. Menys si ve d'una persona amb un trastorn mental sever, que viu sola o en un cercle familiar reduït i necessita d'ajuda per obrir-se al món. La Fundació Funamment ara reclama ajuda per seguir atorgant aquest servei.

L'any 2008, la Fundació per l'autonomia i integració de persones amb trastorn mental (Funamment - part de Fecafamm) va iniciar un programa pilot per ajudar a les persones amb trastorn mental a sortir de casa i no quedar-se aïllats en el seu domicili. El programa, gestionat per professional que visitaven als malalts, també incidia en treballar hàbits d'higiene o del manteniment de la llar.

El programa era necessari ja que una majoria dels malalts mentals viuen tancats en petits nuclis familiars dels quals no surten i que assumeixen tenir cura d'ells. La iniciativa ja havia aconseguit arribar a 40 famílies, però la manca de finançament públic ha obligat a aturar-lo enguany.

És per això que Funamment ha decidit optar per la nova fórmula de les campanyes digitals de donacions a través del portal el meu gra de sorra (una iniciativa de la Fundació Real Dreams). Es necessiten 5.000 euros per engegar altra vegada el programa i, de moment, se n'han recaptat 140. Una xifra que bé mereix una petita empenta.

Accediu directament a la campanya - Ajuda'm a sortir de casa!

Afegeix un comentari nou