Processó de Corpus Christi 2022

Alguns dels gegants participants de la històrica processó de Corpus Christi. Font: Ajuntament de Barcelona
Barcelona
Diumenge, 19/06/2022

De l'11 al 19 de juny, arriba la tradicional festivitat de Corpus a Barcelona, amb una celebració especial de la processó, que recupera el seu recorregut històric.

L'exhibició dels Falcons de Barcelona i el ball dels Gegants nous de la Casa de Caritat o Corpus, donarà el tret de sortida a una edició especial de la Processó de Corpus, un acte per a tots els públics, a la plaça de Sant Jaume.

És el diumenge 19 de juny i, enguany, amb motiu de la culminació de la celebració del set-cents aniversari i de la recuperació de la normalitat als carrers de la festa, el recorregut que seguirà la processó és el tradicional i històric: pels carrers i places del barri Gòtic, amb inici a la plaça Nova, a les 19 h de la tarda i final a l'avinguda de la Catedral.

Previ a la celebració de la processó, a les 17.30 h, a la plaça de Sant Jaume, es farà la sortida i presentació del Seguici Popular i altres entremesos. A les 18 h, al pla de la Seu, hi ha la Missa de Corpus. La conclusió de la Processó de Corpus serà cap a les 21 h del vespre, amb l'arribada de la Custòdia, l'acatament dels entremesos i els balls de l'Àliga de la Ciutat i dels Gegants de la Ciutat, a la mateixa avinguda de la Catedral.

Per a consultar el programa de Corpus Christi 2022, clica aquest enllaç.

Data: 

Diumenge 19 juny

Hora: 

17:15

Organitzador: 
Ajuntament de Barcelona en col·laboració amb entitats de cultura popular
Correu electrònic de l'organitzador: 
gestio@lacasadelsentremesos.cat