Conferència 'L'economia del dònut'

L'economista Kate Raworth farà aquesta xerrada l'11 de juny al Parc de la Barceloneta en motiu de la celebració dels vint anys de la Xarxa Barcelona+Sostenible. Font: Xarxa Barcelona+Sostenible.
Barcelona
Dissabte, 11/06/2022

Kate Raworth farà aquesta xerrada l'11 de juny al Parc de la Barceloneta amb motiu de la celebració dels vint anys de la Xarxa Barcelona+Sostenible.

La Xarxa B+S aplega més de 1.400 entitats de diferent caire que treballen per la sostenibilitat ambiental, social i econòmica. En el marc de la jornada 'Mou-te pel clima' que se celebrarà l'11 de juny al parc de la Barcelona, es durà a terme la conferència de l'economista ecològica Kate Raworth impulsora de l’'Economia del dònut'.

En aquesta sessió, Raworth posarà sobre la taula propostes per a un nou model econòmic en el qual el principal objectiu és satisfer les necessitats de totes les persones que hi viuen al planeta a partir dels recursos que aquest dona.

Durant el dia també hi haurà altres activitats com la construcció d'un mur amb els residus recollits a la platja, l'arribada dels corredors i corredores de l'Ultra Clean Marathon i altres activitats lúdiques.

L'activitat és oberta per a tothom.

Data: 

Dissabte 11 juny

Hora: 

11:00

Organitzador: 
Xarxa Barcelona+Sostenible i entitats.
Correu electrònic de l'organitzador: 
https://atencioenlinia.ajuntament.barcelona.cat/fitxa/resultat-busqueda?i=c&origen=WEB_FABRICA_DEL_SOL&tema=29&element=496